ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

OSHEE VITAMIN WATER C 500

Η γκάμα των βιταμινούχων νερών OSHEE έχει εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με το νέο μοναδικό στο είδος του OSHEE VITAMIN WATER C 500 στην υπέροχη δροσιστική γεύση λεμόνι/μέντα.
Το OSHEE VITAMIN WATER C 500 αποτελείται από μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα η οποία υπερκαλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού για βιταμίνη C σε μόλις ένα μπουκάλι. Εκτός από βιταμίνη C, είναι εμπλουτισμένο με τις βιταμίνες Α, Β6, Β12, βιοτίνη και νιασίνη, ενώ δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και αρώματα.
Το OSHEE VITAMIN WATER C 500 εμπνέει, παρακινεί για δράση, σωματική δραστηριότητα και ένα υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα ενισχύει τον οργανισμό με τον πιο αποτελεσματικό και ξεδιψαστικό τρόπο χωρίς να περιέχει καθόλου θερμίδες.
Το OSHEE είναι πρωτοπόρο στις αγορές σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο τόσο στα Ισοτονικά όσο και στα βιταμινούχα ποτά και αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες.
Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της Oshee από το 2014 και έκτοτε διανέμει τα προϊόντα της με μεγάλη επιτυχία στην Κυπριακή αγορά.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy