ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΕΑ

Πλάτρες Football Festival 2019

Η Εταιρεία μας LONDOU TRADING στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης με έμφαση πάντα στον αθλητισμό με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνει ότι τα προϊόντα της, μπάρες Δημητριακών CORNY, αποτέλεσαν Μεγάλο Χορηγό του έβδομου PLATRES FOOTBALL FESTIVAL που διεξάχθηκε στις Πλάτρες από την 1/6/2019 μέχρι και τις 30/6/2019.
Οι μπάρες δημητριακών CORNY με 14 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Είναι φτιαγμένες από δημητριακά, φρούτα και ξηρούς καρπούς υψηλής ποιότητας. Ανταποκρίνονται πλήρως σε μια υγιεινή διατροφή, γιατί είναι πλούσιες σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, ενώ αποτελούν την ιδανική πρόταση για τη διατήρηση της σιλουέτας, αφού είναι χαμηλές σε λιπαρά και θερμίδες. Οι μπάρες δημητριακών CORNY είναι ένα νόστιμο υγιεινό snack με μοναδικές γεύσεις και αποτελούν άριστη φυσική πηγή ενέργειας για όλες τις ώρες της ημέρας.
Το PLATRES FOOTBALL FESTIVAL διήρκησε πέντε Σαββατοκύριακα. Αποτελεί το 2ο μεγαλύτερο Τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Ξεκίνησε το 2013 με 27 ομάδες, ενώ φέτος οι ομάδες ανήλθαν στις 190! Στο τουρνουά αυτό, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό, αφού είναι η έβδομη συνεχή χρονιά που διεξάγεται και συμμετείχαν περίπου 3000 παιδιά με ημερομηνίες γεννήσεως από το 2006 μέχρι και το 2012 ενώ παρευρέθηκαν περίπου 4000 γονείς.

Για περισσότερα πατήστε εδώ: Πλάτρες Football Festival 2019

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy