ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΕΑ

Πλάτρες – Κυπερούντα τουρνουά ποδοσφαίρου 2021

Μέγα χορηγό στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Κύπρου θα αποτελέσουν τα ισοτονικά ποτά OSHEE της εταιρείας Londou Trading

Η εταιρεία Londou Trading στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το μεγαλύτερο καλοκαιρινό τουρνουά Football Festival που θα διεξαχθεί στις Πλάτρες και στην Κυπερούντα από τις 12 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου 2022.

Τα Isotonic OSHEE Sport Drinks- με σλόγκαν «Live fight Win»- είναι πρωτοποριακά ποτά για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή. Τα OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες και βιταμίνες προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και για μεγαλύτερη ενέργεια..

Το Platres Football Festival θα διαρκέσει πέντε Σαββατοκύριακα.  Ξεκίνησε το 2013 με 27 ομάδες, ενώ φέτος οι συμμετοχές φθάνουν στις 190. Στο τουρνουά αυτό, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό αφού είναι η ένατη χρονιά που διεξάγεται, θα συμμετέχουν περίπου 3250 παιδιά με ημερομηνίες γεννήσεως από το 2008 μέχρι και το 2014 και επίσης θα παρευρεθούν πέραν των 4000 γονεων.

Για περισσότερα πατήστε εδώ: www.platresfootballfestival.com/

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy