ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

RISO SCOTTI Oat Cocoa και Rice Coconut

Τα φυτικά ροφήματα RISO SCOTTI κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην κυπριακή αγορά, με την γκάμα τους να διευρύνεται ακόμη περισσότερο. Τα RISO SCOTTI Oat Cocoa και RISO SCOTTI Rice Coconut είναι οι δύο νέες αφίξεις που ήρθαν για να προσφέρουν περισσότερη απόλαυση και να ικανοποιήσουν ακόμη μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών.

Το RISO SCOTTI Oat Cocoa είναι ένα βιολογικό, 100% φυτικό γάλα βρώμης εμπλουτισμένο με κακάο και πλούσιο σε ασβέστιο. Είναι ένα γευστικό και εύπεπτο ρόφημα χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη, με σιρόπι αγαύης και με χαμηλά λιπαρά. Χάρη στις φυτικές toυ ίνες προκαλεί κορεσμό και αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για όσους αποφεύγουν το γάλα, όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και τους χορτοφάγους. Ιδανικό σαν ζεστό ή κρύο ρόφημα, συνδυάζεται με δημητριακά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη ζαχαροπλαστική. Στα 100 ml δίνει μόνο 53 θερμίδες.

Το RISO SCOTTI Rice Coconut, υπόσχεται υγεία και ευεξία κάθε μέρα. Πρόκειται για ένα νόστιμο ρόφημα ρυζιού που συνδυάζεται με την αναζωογονητική γεύση της καρύδας. ΤΟ RISO SCOTTI Rice Coconut μπορεί να καταναλωθεί κατά τη διάρκεια του πρωινού, αλλά και να χρησιμοποιηθεί σε συνταγές με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το RISO SCOTTI Rice Coconut είναι ένα βιολογικό, 100% φυτικό ρόφημα, χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη, το οποίο στα 100 ml δίνει μόνο 72 θερμίδες.

Τα πλεονεκτήματα των φυτικών ροφημάτων RISO SCOTTI είναι πολλά. Η νοστιμιά τους, η ποικιλία γεύσεων, η πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και η πηγή ασβεστίου που τα προσδιορίζει, κατατάσσουν εδώ και καιρό το φυτικό γάλα RISO SCOTTI στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Επιπρόσθετα τα ροφήματα RISO SCOTTI αποτελούν αγαπημένη επιλογή για όλους όσους αποφεύγουν το γάλα.

Τα φυτικά ροφήματα Riso Scotti εισάγονται και διανέμονται με μεγάλη επιτυχία στην κυπριακή αγορά αποκλειστικά από την εταιρεία LONDOU TRADING Ltd.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy