ΑΡΘΡΑ, Διατροφη & Υγεια

ROCKY RICE BAR- Με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ήδη τις ρυζογκοφρέτες ROCKY RICE τόσο για τη νοστιμιά τους όσο και για την ποιότητά τους. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζατε είναι πως καταναλώνοντας τις αγαπημένες σας Rocky Rice ταυτόχρονα συμμετέχετε στην ευγενική προσπάθεια του UTZ.

To UTZ είναι ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα το οποίο διασφαλίζει ότι το προϊόν που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή έχει παραχθεί με μεθόδους που σέβονται τόσο τον άνθρωπο όσο και το φυσικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα UTZ είναι μέρος της Rainforest Alliance – ενός διεθνούς οργανισμού που εργάζεται για την προστασία των δασών, τη βελτίωση των βιοτικών πόρων των αγροτών και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους!

Για να πιστοποιηθεί ένα προϊόν με UTZ πρέπει οι πρώτες ύλες να προέρχονται από παραγωγούς, οι οποίοι τηρούν κανόνες δεοντολογίας όσον αφορά τόσο στις καλλιέργειες (ελάχιστη ή καταγεγραμμένη χρήση χημικών ουσιών για την προστασία της παραγωγής, ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης νερού), όσο και στο έμψυχο δυναμικό το οποίο εμπλέκεται στην καλλιέργεια και την παραγωγή καφέ. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι καλλιεργητές που είναι πιστοποιημένοι με το πρόγραμμα UTZ και οι οικογένειές τους έχουν πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση, ενώ στον εργασιακό χώρο απαγορεύονται οι διακρίσεις, καθώς και η παιδική εργασία.

Γι’ αυτό λοιπόν, είναι καλά να γνωρίζετε πως όταν επιλέγετε προϊόντα με πιστοποίηση UTZ βοηθάτε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος! Αυτή τη φιλοσοφία συμμερίζεται και η εταιρεία Benlian, όπου η ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία είναι πρωταρχικής σημασίας. Οι ρυζογκοφρέτες ROCKY RICE πιστοποιημένες με UTZ είναι της εταιρείας Benlian, της οποίας όλα της τα προϊόντα έχουν αγκαλιαστεί από τους Κύπριους καταναλωτές. Οι ρυζογκοφρέτες ROCKY RICE είναι φτιαγμένες από καστανό ρύζι, είναι χωρίς γλουτένη, πλούσιες σε φυτικές ίνες και με πολύ χαμηλές θερμίδες.

Τα προϊόντα της BENLIAN εκπροσωπούνται στην κυπριακή αγορά από τη LONDOU TRADING και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ και υπεραγορές.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy