ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ROCKY RICE & ROCKY ROLLS: ρυζογκοφρέτες σε υπέροχες γεύσεις!

Φτιαγμένες από καστανό ρύζι, χωρίς γλουτένη, πλούσιες σε φυτικές ίνες και με επικάλυψη γνήσιας σοκολάτας, οι ρυζογκοφρέτες Rocky Rice και Rocky Rolls με τις υπέροχες τους γεύσεις γεμίζουν με νοστιμιά και υγεία τη καθημερινότητα σας!

Rocky Rice Ανάλαφρες και τραγανές ρυζογκοφρέτες, φτιαγμένες από καστανό ρύζι, χωρίς γλουτένη, πλούσιες σε φυτικές ίνες και με επικάλυψη γνήσιας σοκολάτας, οι Rocky Rice με την υπέροχη τους γεύση αποτελούν το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της μέρας. Και το καλύτερο! Δίνουν λιγότερες από 94 θερμίδες ανά ρυζογκοφρέτα, υποστηρίζοντας έτσι τη σιλουέτα σας με τον πιο νόστιμο και υγιεινό τρόπο! Μπορείτε να τις βρείτε σε 7 υπέροχες γεύσεις: σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα-πορτοκάλι, σοκολάτα- φράουλα, λευκή σοκολάτα-raspberry, σοκολάτα με 70% κακάο, λευκή σοκολάτα-καρύδα και salted caramel.

Rocky Rolls Oι αγαπημένες σε όλους Rocky Rice παίρνουν άλλο σχήμα και μετατρέπονται σε πεντανόστιμα στρογγυλά Rocky Rolls στην ίδια υπέροχη γεύση. Είναι φτιαγμένα από καστανό ρύζι, χωρίς γλουτένη, πλούσια σε φυτικές ίνες και με επικάλυψη γνήσιας σοκολάτας. Με την ελκυστική βολική τους συσκευασία γίνονται το σνακ που μπορεί να σας συνοδεύσει παντού γεμίζοντας σας με νοστιμιά και υγεία! Μπορείτε να τα βρείτε σε 6 υπέροχες γεύσεις: σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα-πορτοκάλι, σοκολάτα- φράουλα, λευκή σοκολάτα-raspberry, σοκολάτα με 70% κακάο, λευκή σοκολάτα-καρύδα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy