ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Snapple: Μοναδική εμπειρία δροσιάς και γεύσης

Το Νο 1 μη ανθρακούχο ποτό των ΗΠΑ, που έχει λατρευτεί για τις καινοτόμες γεύσεις του και την ελκυστική συσκευασία του, είναι εδώ και πρόκειται να προσφέρει σε όλους μια μοναδική εμπειρία δροσιάς και γεύσης…Ο λόγος για τα παγκοσμίως γνωστά και αγαπημένα Snapple!

Ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας, τα Snapple έχουν κερδίσει την καρδιά των καταναλωτών τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε όλο τον κόσμο, αφού χαρίζουν με τον πλέον απολαυστικό τρόπο μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας!  

Mε την υπογραφή της κορυφαίας Σκωτσέζικης εταιρείας παραγωγής αναψυκτικών και ενεργειακών ποτών A.G Barr plc, τα Snapple παρασκευάζονται χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα, διαθέτοντας μια μοναδική γκάμα επιλογών από υπέροχους συνδυασμούς φρούτων και φυσικών γεύσεων που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ενώ η γυάλινη συσκευασία τους διατηρεί τη φρεσκάδα και τη πλούσια γεύση τους αναλλοίωτη!  

Τα Snapple όμως, είναι κάτι παραπάνω από ένα γευστικό και δροσιστικό μη ανθρακούχο ποτό! Είναι μια εμπειρία μοναδική, αφού με τα περίφημα Real Facts που αναγράφονται κάτω από το πώμα κάθε μπουκαλιού, μας δίνουν την δυνατότητα να ανακαλύψουμε γεγονότα που έχουν συμβεί και που μπορεί να μη γνωρίζουμε!  

Η ιστορία των Snapple ξεκίνησε το 1972, όταν τρεις φίλοι από το Μπρούκλιν αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό ποτό από ό,τι υπήρχε τότε στην αγορά, δίνοντας έμφαση στις φυσικές γεύσεις και τα ποιοτικά συστατικά! Από τότε, μέχρι και σήμερα τα Snapple έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού, καθιστώντας τα ως την κορυφαία επιλογή στα μη ανθρακούχα ποτά!  

Βρείτε τα Snapple σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα, σε 3 υπέροχες γεύσεις Kiwi Strawberry, Mango και Fruit Punch και αφεθείτε στη μαγεία τους!  

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των Snapple στην Κυπριακή αγορά από το 2024.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy