ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΕΑ

Tour of Larnaca 2018

Με μεγάλη ευχαρίστηση η Εταιρεία μας Londou Trading ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς με έμφαση στον αθλητισμό ότι τα προϊόντα της ισοτονικά ποτά Oshee For Bike Riders θα αποτελέσουν χορηγό του τρίτου κατά συνεχή χρονιά ποδηλατικού γύρου Λάρνακας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου στις Φοινικούδες Λάρνακας.

Το OSHEE ISOTONIC SPORTS DRINK for BIKERIDERS, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ποδηλάτες. Με υπέροχη γεύση και πλούσιο άρωμα λάιμ και μέντας, το OSHEE for BIKERIDERS έχει ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει BCAA αμινοξέα για μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης, και για λιγότερη κόπωση μετά από αυτή. Περιέχει κάλιο για καλύτερη ισορροπία των ηλεκτρολυτών, για καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και για καλύτερη λειτουργία των μυών. Επιπρόσθετα το OSHEE for BIKERIDERS είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες (Β3, Β5, Β6, Β7), οι οποίες βοηθούν στην ταχύτερη ανάκαμψη του οργανισμού, στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως επίσης και στην διατήρηση ενός φυσιολογικού μεταβολισμού.

Ο τρίτος κατά σειρά ποδηλατικός γύρος Λάρνακας αγκαλιάστηκε από τους φίλους του ποδηλάτου και έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη της Λάρνακας. Η όλη εκδήλωση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του συνδέσμου οι φίλοι της παιδικής στέγης και εφηβικού ξενώνα Λάρνακας.

Ο ποδηλατικός γύρος Λάρνακας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Ευρώπης στις φοινικούδες Λάρνακας στις 7:30 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ. και υπολογίζετε να λάβουν μέρος 300 ποδηλάτες όπου σε όλους θα προσφερθούν ισοτονικά ποτά Oshee For Bike Riders.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ποδηλατικό γύρο Λάρνακας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/touroflarnaca/

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy