ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

TROLLI: Τα ζελεδάκια που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους

Τα TROLLI δεν είναι απλώς μερικά ακόμα ζελεδάκια, είναι οι λιχουδιές που λατρεύουν τα παιδιά για τη νοστιμιά και την παιχνιδιάρικη εμφάνιση τους. Είναι όμως και τα ζελεδάκια που αγαπούν οι μεγάλοι, γιατί τους κάνουν να νιώθουν και πάλι, για λίγο, παιδιά!

Πρόκειται για τα ζελεδάκια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στα χρόνια και να γίνουν ένα με τις δικές μας στιγμές. Σε κάθε παιδικό party, σε κάθε βάφτιση ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική εκδήλωση, τα ζελεδάκια της TROLLI είναι πάντα εκεί για να κάνουν τις μέρες μας πιο γλυκές και διασκεδαστικές! Είναι γεγονός λοιπόν, πως κάθε TROLLI αποτελεί μία ανάμνηση και κάθε ανάμνηση αποτελείται από ένα TROLLI.

Πώς, όμως, ξεκίνησαν όλα; Η ιστορία των TROLLI πάει μερικά χρόνια πίσω, με τα πρώτα ζελεδάκια, apple και peach ring, να κυκλοφορούν το 1982 στη Γερμανία από την Trolli GmbH. Έκτοτε η εταιρεία κυκλοφόρησε πολλά άλλα TROLLI ζελεδάκια, τα οποία επίσης αγαπήθηκαν και αγκαλιάστηκαν από το καταναλωτικό κοινό.

STRAWBERRY KISS, SOUR GLOWWORMS, POP EYE, MINI BURGER, MINI CANDY PIZZA, DRACULA, CLASSIC BEARS, CATZ και DINOREX είναι μόνο μερικά, αγαπημένα, ζελεδάκια από την ευρεία γκάμα των προϊόντων της TROLLI.

Τα TROLLI έχουν τρία ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: φανταστικές γεύσεις, ελκυστικές συσκευασίες και τρελά, παιχνιδιάρικα σχήματα! Αυτό το τρίπτυχο συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην τεράστια επιτυχία που καταγράφουν τα ζελεδάκια από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους στην αγορά.

Σημαντικό ρόλο στο success story των TROLLI διαδραμάτισε και η σημασία που δίνει η εταιρεία στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, στην εκπαίδευση του προσωπικού της, στην εξασφάλιση του απαραίτητου εξοπλισμού αλλά και στην ύπαρξη προηγμένης τεχνολογίας στα εργοστάσια της.

Τι είναι αυτό που κάνει τα TROLLI να ξεχωρίζουν;

Είναι η τρέλα, το πάθος η φαντασία των δημιουργών τους. Είναι τα παιχνιδιάρικα σχήματα και η νοστιμιά τους, αλλά και η χαρά που απλόχερα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους.

«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την παίρνουμε στα σοβαρά», αυτό είναι το μότο που «κρύβεται» πίσω από κάθε ζελεδάκι TROLLI, αυτή είναι και η φιλοσοφία που προσπαθεί να προωθήσει όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία που τα παράγει.

Στόχος των TROLLI λοιπόν, είναι να χαρίζουν νοστιμιά, χαρά και χαμόγελα, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, για πολλά χρόνια ακόμα!

Βρείτε τα προϊόντα της TROLLI σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς των προϊόντων TROLLI στην Κυπριακή αγορά από το 1999.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy