ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

TURM MILK: Γάλα σε γυάλινο μπουκάλι με γεύσεις ή χωρίς

Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας έχει εμπλουτιστεί με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα TURM milk, τα οποία ξεχωρίζουν για τις υπέροχες γεύσεις τους, αλλά και για το γυάλινο μπουκάλι τους!

Τα TURM milk παράγονται στη Γερμανία από την TURMSahne, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και διανομής παστεριωμένων προϊόντων σε γυάλινες φιάλες, με ιδιαίτερη έμφαση στο γάλα για τον καφέ, στο γάλα εβαπορέ όπως επίσης και στα γαλακτοκομικά προϊόντα με γεύσεις ή χωρίς! 

Η ιστορία της TURMSahne GmbH χρονολογείται από το 1949, όταν τα αδέλφια Alfred και Dr. Engelhard Loesing, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο ενός γαλακτοκομείου τον Walter Gloor, εφάρμοσαν την ιδέα να χρησιμοποιήσουν γυάλινες φιάλες για να συσκευάσουν γάλα και κρέμα γάλακτος. Σήμερα με πάνω από 200 προϊόντα η TURMSahne κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της, ενώ εξάγει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως!

Η εταιρεία μέσω συνεχών και αυστηρότατων ποιοτικών ελέγχων έχει διασφαλίσει σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας (IFS), έχοντας παράλληλα ως στόχο την μέγιστη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής!   

Τα TURM milk διατίθενται σε πέντε υπέροχες γεύσεις: TURM Chocolate Milk για τους λάτρεις της σοκολάτας και της χαρακτηριστικής γεύσης του κακάο,  TURM Banana Milk με την τροπική γεύση της ώριμης από τον ήλιο μπανάνας, TURM Vanilla Milk για όσους αγαπούν την εκλεπτυσμένη γεύση της βανίλιας, TURM Strawberry Milk με την αναζωογονητική και φρέσκια γεύση της φράουλας και TURM Classic Milk Flavour 1.5% Fat, για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν την πλούσια αυθεντική γεύση του γάλακτος, σε χαμηλά λιπαρά!

Τα προϊόντα της TURM-Sahne διατίθενται σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των TURM MILK στην κυπριακή αγορά από το 2024.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy