ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

VEGAN COLA: Είναι η νέα τάση

Η Vegan διατροφή είναι ξεκάθαρα το νέο trend της εποχής που διανύουμε. Τα άτομα που στρέφονται προς την αυστηρή χορτοφαγία αυξάνονται συνεχώς και όπως δείχνουν τα στατιστικά αυτή η στάση ζωής βιώνει απρόσμενη άνοδο σε παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Η αυστηρή χορτοφαγία είναι ιδεολογία, είναι τρόπος ζωής και όχι μόνο διατροφής. Αυτοί που επιλέγουν αυτή τη διατροφή για ηθικούς λόγους τείνουν να είναι παθιασμένοι με την καλή διαβίωση των ζώων, αποφεύγοντας να φορούν δέρμα και suede επειδή κατασκευάζονται από δέρματα ζώων, όπως και οποιαδήποτε υφάσματα που παράγονται από ζωικά υποπροϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του μαλλιού και του μεταξιού.

Λίγο η επιρροή διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ, λίγο τα «ψαγμένα» μενού που προσφέρουν ιδιαίτερα πιάτα και πρωτότυπα ροφήματα, αλλά και η ανάδυση χορτοφαγικών κινημάτων, όπως επίσης και τα διατροφικά σκάνδαλα με τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, ευαισθητοποίησαν τον κόσμο αναφορικά με το τι βάζει στο στομάχι του. Αναμφίβολα, η στροφή προς την υγιεινή ζωή αποτελεί τρόπο ζωής, αυξάνοντας τη ζήτηση για vegan-βιολογικά προϊόντα.

Έχοντας το πιο πάνω υπόψη και ακολουθώντας το παγκόσμιο trend, η αγορά φρόντισε να αγκαλιάσει τους vegans λανσάροντας vegan κατηγορίες προϊόντων, ενώ εταιρείες παραγωγής υιοθέτησαν vegan πρακτικές στην παραγωγή τους. Mε βάση αυτή την τάση, η εταιρεία Londou Trading Ltd ως πρωτοπόρος εταιρεία όσον αφορά νέα προϊόντα, λανσάρει στην κυπριακή αγορά την Vegan Cola, ένα καινοτόμο προϊόν που έχει σκοπό να κατακτήσει τις καρδιές των χορτοφάγων αλλά και όσων η ποιότητα στη διατροφή τους είναι προτεραιότητα.

Η Vegan Cola είναι ένα αναψυκτικό με μοναδική γεύση κόλας και πρόσθετη φυσική καφεϊνη από πράσινους κόκκους καφέ, που κερδίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία των vegan ποτών. Η Vegan Cola σε σύγκριση με τις κλασικές κόλα, έχει όλα τα πλεονεκτήματα που θα την κάνουν να ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των καταναλωτών καθώς εκτός από τη φυσική της γεύση, είναι χωρίς γλουτένη και δεν έχει καθόλου συντηρητικά. Επιπρόσθετα, είναι πολύ χαμηλή σε θερμίδες, αφού εκτός του ότι έχει μειωμένη ζάχαρη χρησιμοποιείται ως γλυκαντικό η στέβια.

Η Vegan Cola είναι μοναδική στο είδος της. Ιδανική για τους ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τη φύση και το περιβάλλον και παράλληλα θέλουν να φροντίζουν τον οργανισμό τους.  Όσο πιο σύντομα ανακαλύψεις λοιπόν τη Vegan Cola και την εντάξεις στην καθημερινότητά σου τόσο πιο γρήγορα θα νιώσεις τα οφέλη του συγκεκριμένου ροφήματος που ξεχωρίζει λόγω της εξαιρετικής της ποιότητας και της απλότητας των συστατικών της.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy