ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

XOX: Μια νέα προσθήκη στην γκάμα των προϊόντων μας

Μια νέα υποσχόμενη συνεργασία μεταξύ της LONDOU TRADING και της XOX Gebäck GmbH μόλις ξεκίνησε.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρία XOX Gebäck GmbH, η οποία εδρεύει στη Γερμανία και είναι κορυφαία κατασκευάστρια αλμυρών σνακ.

Η ιστορία της εταιρίας XOX ξεκίνησε το 1908 και με την πάροδο των χρόνων κατάφερε να καθιερώσει ένα όνομα συνώνυμο με την ποιότητα, την καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων. Επί του παρόντος, 250 υπάλληλοι εργάζονται στην εταιρεία XOX Gebäck GmbH. Η Εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς.

Οι κορυφαίες προτεραιότητες της XOX είναι η ποιότητα και η ικανοποίηση των πελατών της. Αυτό το επιτυγχάνει επιλέγοντας τους καλύτερους προμηθευτές με τις υψηλότερης ποιότητας πρώτες ύλες και αγνά υλικά.

Η Εταιρεία συμμορφώνεται με όλους τους γερμανικούς και ευρωπαϊκούς νόμους για τα τρόφιμα και εφαρμόζει επίσης πρόσθετα εθελοντικά πρότυπα ποιότητας και βιωσιμότητας.

Η XOX Gebäck GmbH αποδίδει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων της. Για τα σνακ της, χρησιμοποιεί μόνο κακάο με πιστοποίηση UTZ. Το UTZ είναι ένα πρόγραμμα βιωσιμότητας για καφέ, τσάι και κακάο από τον παραγωγό έως τον εμπορευόμενο. Μέσω της αδειοδότησης της, η Εταιρεία υποστηρίζει τη βιώσιμη καλλιέργεια και εμπορία κακάο, επιτρέποντας στους αγρότες να αυξήσουν την παραγωγικότητα, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, σεβόμενη παράλληλα τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Επιπλέον, η υψηλή ποιότητα της εταιρίας XOX πιστοποιήθηκε κερδίζοντας το βραβείο DLG. Όλα τα υποβληθέντα προϊόντα της XOX που έχουν δοκιμαστεί από τη Γερμανική Γεωργική Εταιρεία (DLG) έχουν τιμηθεί με χρυσό – χωρίς καμιά εξαίρεση! Για να λάβει μια εταιρεία το βραβείο DLG για τα προϊόντα της, τα προϊόντα πρέπει να περάσουν εκτεταμένες δοκιμές και να πείσουν μια υψηλόβαθμη κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Η συνεργασία της LONDOU TRADING με την XOX Gebäck GmbH ξεκινά με την εισαγωγή και διανομή των XOX Bacon Snack, XOX Cheese Balls, και των XOX Erdnuss Flips.

Τα πιο πάνω προϊόντα διατίθενται σε συσκευασίες των 100g, 150g, καθώς και σε συσκευασίες των 200g.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της XOX σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές, καθώς και σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και καταστήματα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy