ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ZED CANDY: Νέα υποσχόμενη προσθήκη

Τα διεθνούς φήμης ζαχαρωτά ZED CANDY έχει εντάξει πρόσφατα στην γκάμα της η εταιρεία Londou Trading. Πρόκειται για προϊόντα εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας που θα ενθουσιάσουν με τη νοστιμιά τους μικρούς και μεγάλους.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται με τα διεθνούς φήμης ζαχαρωτά ZED CANDY.  Τα ZED CANDY παράγονται από την ομώνυμη εταιρεία, η οποία έχει τα κεντρικά της γραφεία στην Ολλανδία.

Η ιστορία της εταιρείας και των προϊόντων ZED CANDY ξεκίνησε το 1998 και μέσα στα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει ένα όνομα συνώνυμο με την ποιότητα και την καινοτομία..

Σήμερα, η ZED CANDY παράγει και εμπορεύεται πάνω από 300 κωδικούς προϊόντων, όπως τσίχλες, καραμέλες, ζελεδάκια κ.α και τα προϊόντα της διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως. Βασικός τους στόχος, σύντομα να φτάσουν σε όλες τις γωνιές της γης.

Ως μια πολύ ισχυρή παραγωγική μονάδα, έχει τη δυνατότητα να καινοτομεί δημιουργώντας συνεχώς νέες ιδέες και προϊόντα στην αγορά. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται και συσκευάζονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, με εγκεκριμένα υλικά και πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ασφαλή επαφή με τρόφιμα. Όλα της τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με HALAL, είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη και ιδανικά και για τους vegetarian.

Η ποικιλία των ειδών της, τα σύγχρονα και παιχνιδιάρικα σχέδια που δίνει στα προϊόντα της αλλά και η εξαιρετική τους ποιότητα καθιστούν  την ZED CANDY μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές εταιρίες του κλάδου.  

Τα ZED CANDY εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία LONDOU TRADING.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy