ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ZED CANDY: Νέα προσθήκη στην γκάμα προϊόντων μας

Η εδραιωμένη επωνυμία ZED CANDY έχει προστεθεί πρόσφατα στην γκάμα προϊόντων της εταιρείας Londou Trading. Πρόκειται για προϊόντα εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας που θα ενθουσιάσουν τους πάντες με τη νοστιμιά τους.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται με τα γνωστά ζαχαρωτά ZED CANDY.  Με έδρα στην Ολλανδία, τα προϊόντα ZED CANDY διανέμονται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία της εταιρείας και των προϊόντων ZED CANDY ξεκίνησε το 1998 και μέσα στα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει ένα όνομα συνώνυμο με την ποιότητα και την καινοτομία.

Με περισσότερους από 300 κωδικούς προϊόντων, όπως τσίχλες, φρουτάκια, καραμέλες, ζελεδάκια κ.α τα προϊόντα ZED CANDY έχουν τοποθετηθεί στα μεγαλύτερα σημεία λιανικής πωλήσεως διεθνώς. Βασικός στόχος, σύντομα να φτάσουν σε όλες τις γωνιές της γης.

Ως μια πολύ ισχυρή παραγωγική μονάδα, έχει τη δυνατότητα να καινοτομεί δημιουργώντας συνεχώς νέες ιδέες και προϊόντα στην αγορά. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται και συσκευάζονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, με εγκεκριμένα υλικά και πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ασφαλή επαφή με τρόφιμα. Όλα της τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με HALAL, είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη και ιδανικά και για τους vegetarian.

Η ποικιλία των ειδών της, τα σύγχρονα και παιχνιδιάρικα σχέδια που δίνει στα προϊόντα της αλλά και η εξαιρετική τους ποιότητα καθιστούν  την ZED CANDY μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές εταιρίες του κλάδου.  

Τα ZED CANDY εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία LONDOU TRADING.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy