ΑΡΘΡΑ, Διατροφη & Υγεια

Μπάρες δημητριακών: Οι 5 σημαντικότεροι λόγοι για να τις εντάξουμε στη διατροφή μας!  

Ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ της εποχής μας, που έχουν αγαπήσει και έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους, μικροί και μεγάλοι, είναι οι μπάρες δημητριακών! Η ζήτησή τους αλλά και η παρουσία τους εδώ και πολλά χρόνια, δείχνει πως δεν πρόκειται απλά για μια “μόδα” που θα περάσει, αλλά για μια δυναμική τάση που γίνεται ολοένα και πιο αισθητή.  

Ποιοι είναι, όμως, οι 5 κυριότεροι λόγοι για τους οποίους, οι μπάρες δημητριακών έχουν ενταχθεί στις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες και ποια είναι τα οφέλη τους για τον οργανισμό μας;

  1. Πρώτος και ίσως και κυριότερος λόγος, είναι πως οι μπάρες δημητριακών είναι ένα γρήγορο, υγιεινό και εύκολο σνακ, που μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας, είτε για δεκατιανό, είτε για απογευματινό σνακ.  
  1. Τα δημητριακά αποτελούν την κύρια πηγή ενέργειας στη διατροφή μας. Τρώγοντας μια μπάρα δημητριακών ως ενδιάμεσο γεύμα μπορούμε να έχουμε ενέργεια για τουλάχιστον 2 με 3 ώρες.
  2. Συμβάλλουν στην διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους με την προϋπόθεση ότι επιλέγουμε μπάρες δημητριακών πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένα λιπαρά και σάκχαρα.
  3. Οι μπάρες δημητριακών αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
  4. Οι μπάρες δημητριακών μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή επιλογή όταν αναζητάτε κάτι γλυκό, αλλά ταυτόχρονα και θρεπτικό σνακ.

Ιδανική επιλογή για να απολαύσετε όλα τα οφέλη από τις μπάρες δημητριακών, αποτελούν οι CORNY BIG! Φτιαγμένες από διαλεκτά και αγνά υλικά, είναι πεντανόστιμες και παράλληλα συμβάλλουν σε μια υγιεινή διατροφή με τον καλύτερο τρόπο! Μπορείτε να τις βρείτε σε 10 διαφορετικές γεύσεις, που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση!  

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy