ΑΡΘΡΑ, Διατροφη & Υγεια

Μπάρες Πρωτεΐνης: Για extra δύναμη και ενέργεια!  

Ένα από τα πλέον δημοφιλή σνακ, των τελευταίων ετών, που έχουν αγαπηθεί τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες είναι τα προϊόντα πρωτεΐνης και συγκεκριμένα οι μπάρες πρωτεΐνης! Βολικές, θρεπτικές και χορταστικές, οι μπάρες πρωτεΐνης έχουν εξελιχθεί στον τέλειο διατροφικό σύμμαχο που μπορούν να μας γεμίσουν με την απαραίτητη ενέργεια, αλλά και με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε!

Πολλοί έχουν συνδέσει την πρόσληψη πρωτεϊνικών προϊόντων με την εκγύμναση ή την έντονη σωματική δραστηριότητα, καθώς η πρωτεΐνη βοηθάει στην ανάπτυξη των μυών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των αθλητών!

Η πρωτεΐνη είναι ένα ζωτικής σημασίας θρεπτικό συστατικό με πολυσήμαντους ρόλους για την ανάπτυξη και σωστή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και η επιλογή υγιεινών μπαρών πρωτεΐνης αποτελεί έναν απλό και εύχρηστο τρόπο για να υποστηρίξουμε τη συνολική ευεξία μας.

Ας δούμε όμως, πιο αναλυτικά ποια είναι τα οφέλη που προσφέρουν στον οργανισμό μας:

1. Δίνουν ενέργεια

Οι μπάρες υψηλής πρωτεΐνης είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους αθλητές και για όσους έχουν έντονη σωματική δραστηριότητα, καθώς παρέχουν την πρωτεΐνη και τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την υποστήριξη της σωματικής απόδοσης αλλά και της αποκατάστασης.

2. Ενισχύουν τον μεταβολισμό

Η συμπερίληψη ενός αρκετά υψηλού επίπεδου πρωτεΐνης στη διατροφή ενός ανθρώπου, ενισχύει το μεταβολισμό του με αποτέλεσμα να καίει περισσότερες θερμίδες την ημέρα σε σύγκριση με το αν ακολουθούσε μια διατροφή χαμηλή σε πρωτεΐνες.

3. Κτίζουν τους μυς

Η πρωτεΐνη είναι υπεύθυνη για την διατήρηση του μεγέθους και του σχήματος των μυών μας. Είναι ιδανική σε περίοδο που προσπαθούμε να χάσουμε βάρος, χωρίς ταυτόχρονη απώλεια μυών.

4. Μειώνουν την επιθυμία για άσκοπη κατανάλωση τροφών

Η επιθυμία ενός ανθρώπου να καταναλώσει μια τροφή, ως επί το πλείστον προέρχεται από τον εγκέφαλο και όχι από το στομάχι. Σύμφωνα, λοιπόν με έρευνες, η λήψη περισσότερων πρωτεϊνών, βοηθά στον περιορισμό αυτής της επιθυμίας, που θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε επιπλέον βάρος.

5. Εύκολο και υγιεινό σνακ

Οι μπάρες πρωτεΐνης είναι ένα από πλέον υγιεινά και βολικά σνακ για πολυάσχολους ανθρώπους που βρίσκονται εν κινήσει και χρειάζονται μια εύκολη επιλογή για να γεμίσουν με την απαραίτητη ενέργεια. 

Ιδανική πρόταση για μπάρες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και χωρίς φοινικέλαιο αποτελούν οι CORNY PROTEIN BARS! Έχουν υπέροχη υφή και πλούσια γέμιση, ενώ στο εσωτερικό τους «κρύβονται» τραγανές νιφάδες ρυζιού που απογειώνουν τη γεύση τους.

Οι υψηλής ποιότητας CORNY PROTEIN BARS είναι πεντανόστιμες και αποτελούν την ιδανική και πιο γευστική πρόταση για να αντλήσει κανείς την ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεται ο οργανισμός του μέσα στη μέρα.

Διατίθενται σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις: CORNY CHOCOLATECORNY COOKIES, CORNY COCONUT και CORNY SALTED CARAMEL.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy