ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγωτά SUNLOLLY: Δροσερή απόλαυση για όλη την οικογένεια

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας έχει εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με τα παγωτά SUN LOLLY, του δανέζικου ομίλου CORO, τα οποία ξεχωρίζουν για την υπέροχη γεύση τους και τα φυσικά συστατικά τους!  

H CORO Group, με έδρα τη Δανία, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής αναψυκτικών και παγωτών με βασικό συστατικό τα φρούτα.   

Η ιστορία της CORO ξεκινάει το 1942, όταν οι Δανοί αδελφοί Flemming και Jep Petersen αποφάσισαν την δημιουργία της εταιρείας τους μέσα από μια μικρή κουζίνα, λίγο πιο έξω από την Κοπεγχάγη! Σήμερα, η CORO Group παρέχει ετησίως παραπάνω από 3,5 δισεκατομμύρια αναψυκτικά και παγωτά υψηλής ποιότητας, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 80 χώρες, με ισχυρή παρουσία στις αγορές της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής.

Τα SUN LOLLY είναι παγωτά υψηλής ποιότητας, με υπέροχη υφή τα οποία παρασκευάζονται από εκλεκτά φρούτα, φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις και τεχνητά γλυκαντικά. Επίσης, δεν περιέχουν γλουτένη, ενώ με μόλις 53 θερμίδες ανά μερίδα αποτελούν μια ιδανική γλυκιά εναλλακτική πρόταση, έναντι των παραδοσιακών λιχουδιών. 

Από το 1979 έως και σήμερα, έχουν κατακτήσει σε περισσότερες από 15 χώρες τις καρδιές μικρών και μεγάλων, ενώ βρίσκονται στην κορυφή των οικογενειακών προτιμήσεων, τόσο λόγω των μοναδικών γεύσεών τους, όσο και λόγω της μοντέρνας και διασκεδαστικής συσκευασίας τους!

Τα SUN LOLLY διατίθενται σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα σε οικογενειακή συσκευασία των 8 τεμαχίων και σε 4 υπέροχες γεύσεις: Strawberry, Raspberry, Exotic και Cola.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των SUN LOLLY στην Κύπρο από το 2024.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy