ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολατάκια LA SUISSA και Χριστούγεννα πάνε μαζί!

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι για την πιο όμορφη και εορταστική περίοδο!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το φαγητό, το ποτό, τα φωτάκια και τα στολίδια έχουν την τιμητική τους, ενώ εξέχουσα θέση έχουν τα γλυκά και ειδικά τα σοκολατάκια, τα οποία θα “στολίσουν” τις πιατέλες μας για να συνοδεύσουν την κάθε μας στιγμή.

Τα ιταλικά σοκολατάκια LA SUISSA είναι η καλύτερη επιλογή και είναι εδώ για να μας χαρίσουν και πάλι τις πιο λαχταριστές σοκολατένιες εμπειρίες.

Είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος με λαχταριστή γέμιση κρέμας φουντουκιού και προσφέρονται σε ποικιλία γεύσεων, καλύπτοντας κάθε γούστο και κάθε περίσταση!

Διατίθενται σε διάφορα σχήματα και με τα εντυπωσιακά περιτυλίγματά τους διατηρούν ολόφρεσκη την μοναδική τους γεύση.  

Απολαύστε τα σοκολατάκια GRAN BONTA που με τις υπέροχες εκλεπτυσμένες γεύσεις τους (κακάο, φουντούκι, καπουτσίνο και καφέ) αποτελούν την καλύτερη επιλογή για να συνοδεύσετε τον καφέ σας και όχι μόνο!

Τα ξεχωριστά και μοναδικά σοκολατάκια γάλακτος SOSPIRI CREMA, με εκπληκτική γέμιση σε τέσσερις γεύσεις (φουντούκι, κακάο, καφέ και αμαρέτο)!

Τα αγαπημένα MAXI SOSPIRI WISHES με γέμιση από λαχταριστή, απολαυστική κρέμα φουντουκιού με δημητριακά, που όπως λέει και το όνομά τους κάνουν πραγματικότητα τις ευχές όλων, για ονειρεμένες σοκολατένιες περιπέτειες!

Τα κλασικά και διαχρονικά NOCIO, το ορόσημο της LA SUISSA, με λαχταριστή γέμιση από κρέμα φουντουκιού, καθώς και με ένα ολόκληρο καβουρδισμένο φουντούκι στη μέση!   

Και τέλος, τα σοκολατάκια της καρδιάς μας, τα GIANDUI HEARTS, σε σχήμα καρδιάς, φτιαγμένα από άριστης ποιότητας σοκολάτα γάλακτος και με λαχταριστή γέμιση κρέμας φουντουκιού!

Γιατί Χριστούγεννα χωρίς σοκολατάκια LA SUISSA, δεν γίνεται!

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy