ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι είναι τα Ισοτονικά Ποτά Oshee?

Τα Ισοτονικά ποτά OSHEE είναι πρωτοποριακά ποτά για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή. Κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης ο οργανισμός χάνει υγρά καθώς και σημαντικές βιταμίνες, υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες όπως νάτριο και κάλιο. Τα ισοτονικά ποτά OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες (νάτριο και κάλιο) και πέντε βασικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β, προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και για μεγαλύτερη ενέργεια. Ο κύριος σκοπός του είναι να ρυθμίζει το νερό και τους ηλεκτρολύτες στον ανθρώπινο οργανισμό και να υποστηρίζει το μυϊκό σύστημα.  

Oshee Isotonic Sports Drink 750ml

Τα ισοτονικά ποτά multifruit Isotonic sport drink και Lemon Isotonic Sports Drink περιέχουν μία επαγγελματικά σχεδιασμένη φόρμουλα. Χάρη στους ηλεκτρολύτες (Νάτριο και Κάλιο) και βιταμίνες (B3, B5, B6, B7) δεν ξεδιψούν μόνο αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παρέχουν στον οργανισμό ενυδάτωση η οποία αυξάνει άμεσα την ενέργεια και τα επίπεδα αντοχής.

Oshee Zero Sports Drink 750ml 

Μηδέν ζάχαρη, μηδέν θερμίδες, μηδέν συμβιβασμός – αυτά είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Oshee Zero Multifruit Sport Drink και Oshee Zero Lemon Sport Drink. Δημιουργήθηκαν για εκείνους που ασκούν σωματική δραστηριότητα αλλά και θέλουν να διατηρούν την σιλουέτα τους. Τα υπέροχα σε γεύση ποτά Oshee Zero όχι μόνο σβήνουν αποτελεσματικά τη δίψα σας και σας ενυδατώνουν αποτελεσματικά, αλλά και λόγω των βιταμινών που περιέχουν βοηθούν στην καταπολέμηση της κόπωσης, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά επίσης, συμβάλλουν και στη διατήρηση μιας φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας.

Oshee Orange Isotonic Sport Drink 750ml (ΓΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ) 

Η ειδικά αναπτυγμένη του φόρμουλα με κολλαγόνο έχει θετική δράση στις αρθρώσεις ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Επιπρόσθετα, το Oshee Isotonic Sports Drink For Runners είναι εμπλουτισμένο με μαγνήσιο και κάλιο που βοηθούν στον ισοζυγισμό των ηλεκτρολυτών για καλύτερη λειτουργία των μυών. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7 που βοηθούν στη μείωση της κόπωσης, στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας.

Oshee Lime Mint Isotonic Sport Drink 750ml (ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ)

Το Oshee Lime Mint Isotonic Sport Drink με υπέροχη γεύση και πλούσιο άρωμα λάιμ και μέντας έχει ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει BCAA, το οποίο επιδρά θετικά στην απόδοση κατά τη διάρκεια της άσκησης και στη μείωση της κούρασης μετά την άσκηση. Επιπλέον το ισοτονικό ποτό είναι εμπλουτισμένο με κάλιο που επιδρά θετικά στο ηλεκτρολυτικό υπόλοιπο και βοηθά στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας των μυών. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7 που μειώνει το αίσθημα κόπωσης, βοηθά στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και συμβάλλει στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ενέργειας.

OSHEE Red Orange Isotonic Sport Drink 750 ml

Σε μια υπέροχη, φρουτώδη γεύση το OSHEE ISOTONIC SPORT DRINK Red Orange είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ενυδάτωσης ατόμων με έντονη σωματική δραστηριότητα, καθώς και να παρέχει ενέργεια στο σώμα, να μειώνει την κόπωση και να αυξάνει τις επιδόσεις. Ο συνδυασμός υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών που περιέχει ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και βοηθούν στην αποφυγή ενδεχόμενης κράμπας κατά την άθληση. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες B3, B6, Β7 που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και στη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας. Είναι ιδανικό για πριν την άθληση, κατά τη διάρκεια αλλά και στο τέλος της προπόνησής σας.

OSHEE Watermelon Isotonic Sport Drink 750ml

Το must του καλοκαιριού αποτελεί το OSHEE ISOTONIC SPORT DRINK WATERMELON. Σε μια απολαυστική καλοκαιρινή γεύση καρπουζιού και με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα ενυδατώνει τον οργανισμό με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Το Oshee Isotonic Drink Watermelon περιέχει μαγνήσιο και κάλιο, αναπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού και προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση. Επιπρόσθετα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες B5, B6, Β7 που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και στη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy