ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το φαινόμενο IRN-BRU τώρα και στην Κύπρο!

Είναι γευστικό…έντονο…με μοναδικό φωτεινό πορτοκαλί χρώμα! Το αναψυκτικό που έχει ξετρελάνει τους πάντες με την μοναδική και αυθεντική γεύση του, έφτασε στην Κύπρο και πρόκειται να σας κατακτήσει από την 1η κιόλας δοκιμή! Ο λόγος, για το Irn-Bru, το πιο δημοφιλές αναψυκτικό στη Σκωτία που έχει κατακτήσει τον κόσμο, με την χαρακτηριστική του γεύση και το υπέροχο πορτοκαλί χρώμα του!

Το Irn-Bru παρασκευάστηκε για πρώτη φορά στη Σκωτία το 1901 από την κορυφαία εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών A.G. Barr plc με σκοπό, μέσω ενός δροσιστικού και τονωτικού ανθρακούχου ποτού, να βοηθήσει τους εργάτες που ανακατασκεύαζαν τότε τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Γλασκώβης, καθώς και κάθε άλλον Σκωτσέζο πολίτη που έπρεπε να ξεπεράσει τις δύσκολες καθημερινές συνθήκες.

Από τότε μέχρι και σήμερα το IRNBRU είναι σήμα κατατεθέν της Σκωτίας και θεωρείται πλέον εθνικό σύμβολο της χώρας, με την εταιρεία παρασκευής να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την συνταγή του, κάνοντας όσους το έχουν δοκιμάσει να το περιγράφουν ως…απερίγραπτο!

H μοναδική και ιδιαίτερη γεύση του Irn-Bru, αποτελεί βασικό στοιχείο της τεράστιας επιτυχίας του, καθώς κανένα άλλο αναψυκτικό δεν έχει δημιουργήσει τόσες συζητήσεις στα social media, σχετικά με την μυστική φόρμουλά του! Μάλιστα, στην προσπάθεια να ανακαλύψουν το βασικό φρούτο από το οποίο αποτελείται το IRNBRU οι οπαδοί του, βγάλανε το χαρακτηριστικό slogan: “It tastes like orange. The colour, not the fruit.”   

Ανακαλύψτε κι εσείς το φαινόμενο IRN-BRU και τις 2 υπέροχες γεύσεις του: IRN-BRU Classic καιIRNBRU Sugar Free σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα.

Η εταιρεία LONDOU TRADING είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των ποτών A.G. Barr plc στην κυπριακή αγορά από το 2024.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy