ΑΡΘΡΑ, Διατροφη & Υγεια

Φιστίκια…όταν ένας διατροφικός “θησαυρός” συναντά την CORNY!

Παρόλο που είναι γνωστό πως οι ξηροί καρποί αποτελούν υγιεινές και θρεπτικές τροφές, ίσως να μη γνωρίζετε ότι τα φιστίκια ξεχωρίζουν για την πλήρη διατροφική τους αξία, καθώς επίσης και λόγω των καταπληκτικών ωφελειών που προσφέρουν στον οργανισμό μας!  Είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα, φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και η κατανάλωσή τους συσχετίζεται με τον έλεγχο του βάρους, την ενδυνάμωση των μαλλιών, την προστασία της επιδερμίδας και την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα:

Διατηρούν ένα υγιές σωματικό βάρος και συμβάλλουν στον κορεσμό

Σύμφωνα με έρευνες, έχει φανεί ότι η κατανάλωση φιστικιών σε μια διατροφή βοηθά στην καλύτερη διαχείριση του σωματικού βάρους αλλά και στην μείωση του. Παρόλο που τα φιστίκια έχουν αυξημένη περιεκτικότητα σε ενέργεια και λιπαρά, έχει φανεί ότι μικρή ποσότητα τους είναι ικανή για να αυξήσει το αίσθημα του κορεσμού και της πληρότητας.

Ενδυναμώνουν τα μαλλιά

Τα φιστίκια λόγω ότι είναι πλούσια σε χαλκό, χαρίζουν λάμψη και ομορφιά στα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα προστατεύουν και το χρώμα τους.

Νεανική και υγιή επιδερμίδα

Ένας τρόπος για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα υγιή και νεανική είναι η κατανάλωση φιστικών, καθώς χάρη στη βιταμίνη Ε, το δέρμα προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες UV και παράλληλα προλαμβάνεται η γήρανση.

Ενισχύουν την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος 

Τα φιστίκια είναι εξαιρετικά πλούσια πηγή φυτικών ινών, που βελτιώνει την πέψη και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του σωματικού λίπους, βοηθώντας, έτσι, στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

Εν κατακλείδι, όπως όλα δείχνουν τα φιστίκια αποτελούν έναν πραγματικό θησαυρό για την υγεία μας και η ενσωμάτωσή τους σε μια ισορροπημένη διατροφή συμβάλλει στην δημιουργία ενός υγιεινού τρόπου ζωής!  

Ένας νόστιμος και εύκολος τρόπος για να απολαύσετε όλα τα οφέλη των φιστικιών, είναι η CORNY BIG PEANUT – CHOCOLATE, που με την πλούσια γεύση της και τα θρεπτικά συστατικά της, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy