ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Calypso Lemonades – “Taste of the islands”

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι με την νέα προσθήκη στην γκάμα των προϊόντων μας, των παγκοσμίως γνωστών Calypso lemonades!

Τα Calypso lemonades είναι προϊόν της Αμερικάνικης εταιρείας King Juice Co. Inc., με έδρα το Μιλγουόκι και παρασκευάζονται στην Ευρώπη.

Τα Calypso lemonades, πρωτοξεκίνησαν το 2000, με την γεύση Original Lemonade, ενώ η επιτυχημένη της συνταγή δημιουργήθηκε το 1985, όταν ο τότε ιδιοκτήτης της εταιρείας King Juice Co. Inc., επινόησε ένα ρόφημα από φρέσκα λεμόνια, που είχε ως αποτέλεσμα την μοναδική γεύση Calypso Original Lemonade!

Σήμερα, τα Calypso lemonades, με σλόγκαν “Taste of the islands”, διατίθενται σε περισσότερες από 10 γεύσεις και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτατα αναπτυσσόμενα brand καθώς διανέμονται σε περισσότερες από 30 χώρες, σε όλο τον κόσμο!

Κάθε προϊόν της παρασκευάζεται με έμφαση στην ποιότητα, χρησιμοποιώντας φρέσκο χυμό και φυσικές γεύσεις, ενώ εμφιαλώνονται πάντα σε υψηλής ποιότητας γυάλινα ανάγλυφα μπουκάλια!

Τα Calypso lemonades είναι διαθέσιμα στην Κυπριακή αγορά σε 5 υπέροχες γεύσεις: Ocean Blue Lemonade, Triple Melon Lemonade, Strawberry Lemonade, Kiwi Lemonade και Original Lemonade.

Βρείτε τα Calypso σε επιλεγμένες υπεραγορές και καταστήματα.

Η εταιρεία Londou Trading είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των Calypso στην Κυπριακή αγορά το 2024.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy