ΑΡΘΡΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LE COQ – ΕΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ

Τα έτοιμα κοκτέιλ της Le Coq απευθύνονται σε εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις μοναδικές εξωτικές γεύσεις, εύκολα και απλά! Δέκα αγαπημένες γευστικές προτάσεις που συναρπάζουν και σε κάνουν να λες δυνατά «Στην υγειά μας»!

Πρόκειται για έτοιμα κοκτέιλ που σαρώνουν κυριολεκτικά όλη την Ευρώπη, έχουν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μας συνοδεύουν όπου και αν βρισκόμαστε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με τον πιο δροσιστικό και απολαυστικό τρόπο!

Είτε βρίσκεστε στη θάλασσα πλάι στο κύμα μαζί με την παρέα σας, είτε χαλαρώνετε στη βεράντα του σπιτιού σας, είτε απολαμβάνετε τη δροσιά του κήπου σας υπό τους ήχους της αγαπημένης σας μουσικής, ένα δροσιστικό έτοιμο κοκτέιλ Le Coq ολοκληρώνει το πάζλ δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό…

Τα κοκτέιλ της Le Coq, έχουν κατακτήσει την κυπριακή αγορά από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στο νησί μας και έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, αφού λόγω της μοναδικότητάς τους, της ποικίλιας τους και της πρακτικότητάς τους δίνουν την δυνατότητα να απολαμβάνουμε τα κοκτέιλ της αρεσκείας μας, τόσο απλά και τόσο εύκολα!

Η συλλογή περιέχει 10 μοναδικές γεύσεις που έχουν επιλεχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις όλων των καταναλωτών: Mojito, Pina Colada, Margarita, Blue Lagoon, Tquila Sunrise, Cosmopolitan, Cuba Libre, Sex on the Beach, Orange Spritz και Tommy Collins.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να “κακομάθετε” τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας παρά μόνο με τα έτοιμα δροσιστικά κοκτέιλ της Le Coq.  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα προμηθευτείτε από το πλησιέστερο σούπερμαρκετ και mini-market ή να τα ζητήσετε από το μπαράκι στο οποίο συχνάζετε.

Η Εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς διανομείς των έτοιμων κοκτέιλ της Le Coq από το 2015.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy