ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ, ΝΕΑ

Νέα συνεργασία με AdBoard Media

Νέα συνεργασία με AdBoard για προβολή εντός του ΓΣΠ.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τη διαφημιστική εταιρεία AdBoard όσον αφορά την προβολή των προϊόντων μας καθ’ όλη τη διάρκεια του Κυπριακού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΚΟΠ 2019-2020 εντός του αγωνιστικού χώρου του ΓΣΠ, του μεγαλύτερου αθλητικού σταδίου της Κύπρου!

Η εταιρεία μας Londou Trading προβάλλει τα προϊόντα της μέσω των LED οθονών καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι οποίες βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου, όπως επίσης και στη γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων, πριν και μετά τον αγώνα.

Η αρχή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με την προβολή των ισοτονικών ποτών OSHEE όπου οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλη τη σειρά

Τα OSHEE Isotonic Sport Drinks είναι πρωτοποριακά ποτά, ειδικά σχεδιασμένα για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή, για αθλητές και για όσους ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα. Τα OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες και βιταμίνες προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και ενέργειας.

 

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy