ΝΕΑ, ΠΡΟϊΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα απολαυστικά έτοιμα κοκτέιλ LE COQ χωρίς αλκοόλ

Δύο από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ παγκοσμίως τώρα και σε alcoholfree έκδοση. Έχουν απίστευτη γεύση και θα σε αναζωογονήσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση η εταιρεία Londou Trading Ltd ανακοινώνει πως η γκάμα των έτοιμων κοκτέιλ της LE COQ εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο, ικανοποιώντας ακόμη και τους καταναλωτές που αποφεύγουν το αλκοόλ.

Τα έτοιμα κοκτέιλ της LE COQ σαρώνουν κυριολεκτικά όλη την Ευρώπη, έχουν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μας συνοδεύουν όπου και να βρισκόμαστε χαρίζοντας μας ατελείωτες στιγμές δροσιάς και απόλαυσης. Κυκλοφορούν σε 8 μοναδικές γεύσεις που ικανοποιούν τα περισσότερα γούστα. Η εταιρεία LE COQ όμως αφουγκραζόμενη τις νέες τάσεις κάνει το επόμενο βήμα δίνοντας την απάντηση στο ερώτημα: «Τι να πιείς όταν δεν πίνεις»;

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια δύο αγαπημένων γεύσεων δημιούργησε την virgin εκδοχή τους απευθυνόμενη σε όλους όσοι για οποιοδήποτε λόγω αποφεύγουν το αλκοόλ, ωστόσο δεν θέλουν να στερούνται τη γεύση των αγαπημένων τους κοκτέιλ.

Το κλασσικό και δροσιστικό Mojito και η δημοφιλής Margarita είναι οι νέες εναλλακτικές προτάσεις της LE COQ, οι οποίες υπόσχονται απόλαυση χωρίς την οποιαδήποτε επίδραση ενός αλκοολούχου ποτού. Οι νέες επιλογές της LE COQ ανήκουν στην κατηγορία των virgin κοκτέιλ, γευστικά δεν υστερούν από τα πρωτότυπά τους, βρίσκονται ήδη στην κυπριακή αγορά και είναι έτοιμα να μας χαρίσουν δροσιά, γεύση και να δώσουν την λύση σε όλες εκείνες τις περιστάσεις που η κατανάλωση αλκοόλ είναι αχρείαστη. Και το καλύτερο; Είναι έτοιμα και μπορείτε να τα απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Αν λοιπόν ψάχνετε μία δροσερή λύση για να συντροφεύσετε τις μέρες και τις νύχτες σας αποφεύγοντας το αλκοόλ και χωρίς να στερηθείτε ένα απολαυστικό κοκτέιλ, μπορείτε να τα βρείτε σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές και τα περίπτερα.

Η Εταιρεία LONDOU TRADING είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς διανομείς των έτοιμων κοκτέιλ της Le Coq από το 2015.

RELATED POSTS

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Στείλτε μας μήνυμα εδώ!

© 2019, Londou Trading LTD | Privacy Policy | Cookies Policy